1. Perspex award – tombstone

  Award laten maken ?

  Vraag een offerte aan

  Letterplex maakt awards met veel verschillende materialen en technieken, zo maakte wij laatst onderstaande perspex award, ook wel een tombstone award genoemd.

  Plexiglas award tombstone

  De award bestaat uit 2 lagen 10mm dik glashelder plexiglas met daartussen een full color print. Beide lagen perspex zijn rondom gepolijst voor een mooie transparante afwerking.

  Plexiglas award blok

  Het ontwerp van deze award is in de basis gelijk aan die van de deurduwers waar we eerder over schreven (zie hier). Het verschil is de afwerking van de randen waardoor deze perspex award stevig staat zonder standaard of voet.

  Tombstone award

  Deze tombstone award is gemakkelijk aan te passen aan uw eigen voorkeur. Zo zijn er variaties mogelijk in afmeting en dikte van het perspex. Daarnaast biedt de full color print de mogelijkheid om de award exact te voorzien van de afbeelding en tekst die u wenst. Het is tevens mogelijk om de print dubbelzijdig te maken of met een gekleurde achterzijde.

  Voor meer informatie over de mogelijkheden zien wij u graag in onze showroom in Utrecht of kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

  Share Button