1. Deurduwers

  Deurduwers in kleur, met bedrijfslogo of geheel volgens eigen ontwerp.

  Bestel uw deurduwer online!

  Bestel in de webshop

  Plexiglas deurduwer in kleur zijn gemaakt van volledig gekleurd acrylaat. Standaard kleuren zijn wit, zwart, rood en blauw. Overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar. De kunststof deurknoppen hebben een standaard afmeting van 15x15cm, 20x15cm of 20x20cm, andere afmetingen zijn ook mogelijk.

  Een deurduwer met logo tussen de platen, hierdoor kan de bedrukking van deurgreep niet beschadigen en is deze goed beschermd tegen weersinvloeden. De deur duwer wordt opgebouwd uit 2 lagen acrylaat, met hiertussen de fullcolour bedrukking, de dikte is 27mm. De kanten worden rondom afgerond en gepolijst voor een prettige handgreep op de deur.

  Met de perspex deurgreep maakt u de deuren van uw pand extra herkenbaar voor bezoekers. De set deurduwers wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Heeft u al aluminium grepen op de deur? Dan is het ook mogelijk om uitsluitend de deurduwerplaten de bestellen, deze kunnen doormiddel van een 2-componenten lijm bevestigd worden op de bestaande aluminium handgreep van uw deur.

  Deurduwer plexiglas

  Bestel uw deurduwer online in onze webshop, kom langs in onze showroom in Utrecht of
  neem contact met ons op voor meer informatie.

   

   

  Share Button