Letterplex levert een uitgebreid assortiment kunststoffen in vele uitvoeringen, kleuren en diktes. De meeste producten leveren wij standaard uit voorraad, zowel op maat gezaagd als in standaard afmetingen.

Plexiglas nodig?

Vraag een offerte aan

Acrylaat

Acrylaat, ook wel perspex of plexiglas genoemd, is één van de meest gebruikte en verkochte kunststoffen bij Letterplex. Wij hebben zowel glashelder perspex als diverse kleuren en u kunt bij ons terecht voor diverse diktes en afmetingen. Naast platen verkoopt Letterplex ook plexiglas buizen en staven, zowel rond als vierkant.

Overige kunststoffen

Uiteraard maakt Letterplex niet alleen gebruik van acrylaat. Zo verkopen wij ook het sterke slagvaste Lexan, en het lichte eenvoudig te bewerken Forex in diverse formaten en diktes. Daarnaast leveren wij ook vele uitvoeringen Dibond/Alubond, deze kunststof platen met aluminium toplaag is de ideale plaat voor grote buitenborden en interieur toepassingen.

Kunststofbewerking

Voor het bewerken van kunststof gebruikt Letterplex vele verschillende technieken. Naast het op maat zagen kunnen wij perspex frezen en laser snijden. De meeste kunststoffen kunnen worden gebogen of verlijmd en tot slot geeft het polijsten van de randen een mooie afwerking aan het eindproduct.