1. LED verlichte borden – OPEN

  Sinds kort levert Letterplex nieuwe LED verlichte OPEN-signs.

  Bestel online uw LED-paneel !

  Bestel in de webshop

  De opvallende verlichte plexiglas panelen zijn voorzien van een lasergegraveerde tekst “OPEN”, met een aluminium profiel met LED-verlichting aan de bovenzijde.

  LED open plexiglas

  Doordat de verlichting vanaf de bovenzijde direct op de rand van de perspex plaat schijnt, licht de tekst op. De standaard OPEN borden met LED-verlichting zijn uit voorraad leverbaar. U heeft hierbij keuze uit witte of RGB verlichting. Het bord is 45×19 cm groot inclusief het verlichtingsprofiel. Elk bord is standaard voorzien van 2 ophang-ogen aan de bovenzijde, indien gewenst kunt u ook een setje ophangmateriaal mee bestellen.

  Led paneel

  Indien u het paneel in een zeer lichte omgeving wilt gebruiken is mogelijk om een zwarte achterplaat bij het OPEN-sign te bestellen. Deze kan aan de achterzijde vastgeklemd worden tussen de bestaande schroeven. De zwarte achtergrond zorgt voor een beter contrast van de lasergegraveerde tekst.

  edge light OPEN RGB

  U kunt voor deze uniek LED-verlichte OPEN borden terecht in onze showroom of ze direct bestellen via onze webshop. Naast deze standaard OPEN-signs zijn de borden ook leverbaar met een tekst en/of logo naar keuze, hierover volgt later meer informatie en foto’s.

  OPEN rood met-zonder zwarte achterplaat

   

  Share Button