1. Huisnummerborden

  Standaard nummerplaten

  Bestel in de webshop

  Een essentieel onderdeel van elke woning of bedrijfspand is een duidelijk huisnummerbord. Bij Letterplex kunt u terecht voor huisnummers in vele verschillende uitvoeringen, hierbij kunt u denken aan variaties in materiaal, afmeting, bewerking en afwerking.

  Graveerkunststof huisnummers enkel dubbel

  Zo leverde Letterplex onlangs de huisnummers voor een groot wooncomplex. De nummerborden zijn gemaakt van graveerkunststof en ter versteviging is gekozen voor een verlijmde aluminium achterkant. Voor de bevestiging zijn alle huisnummerbordjes voorzien van gaatjes.

  Huisnummers graveerkunststof (2)

  Uiteraard kunt u bij Letterplex terecht voor een op maat gemaakt huisnummerbord, maar er zijn ook diverse standaardoplossingen. In onze showroom kunt u vele verschillende voorbeelden nader bekijken, waaronder bijvoorbeeld deze emaille huisnummers:

  Huisnummer emaille (1)

  Deze perspex huisnummerbordjes zijn een eigen ontwerp van Letterplex. De dubbele laag perspex in contrasterende kleuren geeft een mooi diepte-effect.

  Webshop (1)

  Voor een moderne, luxe uitstraling kunt u kiezen uit aluminium nummerborden, indien gewenst voorzien van de naam van uw familie of bedrijf. In dit voorbeeld is gekozen voor gegraveerde tekst, ingekleurd met zwarte lak.

  Huisnummers aluminium

  Kom gerust eens langs onze showroom voor meer voorbeelden of neem een kijkje in onze webshop voor standaard huisnummerborden.

  Share Button