1. SALE / Uitverkoop

  Het uitverkoopseizoen is weer begonnen! Letterplex biedt vele manieren om de aandacht te trekken van het winkelend publiek.

  Raambelettering of reclamebord ?

  Vraag een offerte aan

  Reclame maken voor de uitverkoop wordt vaak gedaan door middel van plakletters op de ramen. De letters kunnen geheel naar wens worden uitgevoerd, u bepaalt zelf de afmeting, kleur en het lettertype. Na afloop van de sale verwijdert u de letters weer van de ramen.

  SALE reclameSALE RePort Menswear Letterplex

  Plakletters zijn helaas niet herbruikbaar. U kunt ook kiezen voor een duurzame oplossing, zoals wij hebben gemaakt voor Re-Port Menswear in Nieuwegein.

  Wij brengen de belettering aan op een transparante plexiglas plaat. De platen worden voorzien van onopvallend ophangdraad van transparant nylon, hiermee hangt u de platen gemakkelijk achter het raam en haalt u deze ook gemakkelijk weer weg aan het eind van de sale. U kunt de perspex platen opbergen in de meegeleverde beschermfolie om beschadiging te voorkomen. De platen kunt u bij elke uitverkoop opnieuw gebruiken, dit bespaart u een hoop tijd en geld.

  SALE 2 SALE 1

  Uiteraard kunnen de platen en elke gewenst formaat gemaakt worden en is de belettering geheel naar wens aan te passen.

  Wilt u ook een belettering laten maken voor de uitverkoop of opruiming van uw winkel, neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de uitvoering!

   

  Share Button