1. Raambelettering Utrecht

  Een groot deel van de klanten van Letterplex is gevestigd in Utrecht. De kans is dan ook groot dat u in de stad Utrecht bijvoorbeeld gevelbelettering of raamdecoratie tegenkomt welke gemaakt is door Letterplex. Onlangs monteerde Letterplex raambelettering op drie verschillende locaties in de stad.

  Raambelettering vinylfolie

  Bovenstaande raamdecoratie is gemaakt voor een fysiotherapiepraktijk. De belettering bestaat uit vrijgesneden tekst uit rood en wit vinyl bevestigd aan de binnenzijde van het raam. Achter de tekst is de ruit voorzien van twee vlakken edgedfolie om zo inkijk in de wachtruimte te verminderen.

  Raambelettering full color

  Voor het restaurant van een Utrechts zorgcentrum heeft Letterplex de schuifdeuren voorzien van raambelettering in drie delen. Op de buitenste deuren zijn de naam en het logo aangebracht, beiden gesneden uit edgedglassfolie. Op het middelste gedeelte van de deur is aan de binnenzijde een Full Color print van een foto van de nabijgelegen watertoren aangebracht. Deze foto is in kleur geprint op een helder folie met hierachter een matglasfolie, wat zorgt voor een semi-transparante afbeelding.

  Raambeletting etalage

  Voor een kledingatelier in de binnenstad van Utrecht werd de etalage door Letterplex voorzien van een nieuwe naam. De tekst is in spiegelbeeld gesneden uit vinylfolie en aan de binnenzijde van de etalageruit bevestigd.

  In al bovenstaande voorbeelden is de raambelettering door Letterplex op locatie gemonteerd. Mocht u bedrijfspand ook toe zijn aan een frisse uitstraling met passende raambelettering, neemt u dan contact op met Letterplex voor de productie en montage van raamdecoratie op maat.

  Share Button