1. Plexiglas voorzetramen

  De eerste koude nachten zijn alweer aangebroken! Veel warmte in uw woning gaat verloren via de ramen, dit kunt u tegengaan door voorzetramen te plaatsen. Wij leveren plexiglas ruiten op maat gezaagd en een handig bevestigingssysteem.

  Wat kost een voorzetraam?

  Vraag een offerte aan

  Kunststof voorzetruiten worden vaak toepast in oude huizen om tocht en kou tegen te houden. Ook in andere situaties waar dubbel glas geen optie is, kan een voorzetraam uitkomst bieden.

  Voorzetraam perspex

  De platen worden op maat gemaakt van glashelder plexiglas met een dikte van 2 tot 5 millimeter, afhankelijk van de afmeting van het raam. Voor de bevestiging van het voorzetraam wordt gebruik gemaakt van transparante knevels die direct op het kozijn kunnen worden bevestigd. Indien gewenst kunt u de ruit ook nog voorzien van een extra tochtstrip.

  Voorzetraam knevels

   

  De knevels kunt u wegdraaien om de ruit gemakkelijk te kunnen verwijderen en terugplaatsen. De perspex platen worden op maat gezaagd en zijn eventueel ook in afwijkende vormen verkrijgbaar. Mocht u uw ramen voor deze winter ook willen voorzien van plexiglas voorzetramen, dan bent u van harte welkom in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  perspex glashelder XT

  Share Button