1. Plexiglas voorzetraam

  Glashelder perspex voorzetraam met transparante bevestiging.

  Wat kost een voorzetraam?

  Vraag een offerte aan

  Veel woningbezitters zoeken naar isolatiemaatregelen, een vaak gehoorde klacht is koude tocht dat van de ramen af komt. Een goede oplossing om dit tegen te gaan is een voorzetraam, ook wel achterzetraam genoemd.

  Perspex voorzetramen Utrecht

  Warmte gaat verloren via de ramen

   

  Wij leveren de voorzetruiten in perspex, uiteraard geheel op maat gezaagd en in verschillende diktes. Wij adviseren u graag over de benodigde dikte.

  plexiglas raam op maat gezaagd

  Plexiglas plaat in diverse diktes

   

  Een voorzet raam wordt op het kozijn gemonteerd, hierdoor ontstaat er een laag stilstaande lucht tussen het glas en het voorzetraam, deze luchtlaag zorgt voor de gewenste isolatie. Het voorzet-raam kan met of zonder tochtstrip op het kozijn gemonteerd worden, de tochtstrip zorgt voor een goede afdichting.

  Voorzetraam met knevels bevestigd

  Voorzetraam gemonteerd met draaiclips

   

  Onze transparante kunststof draaiclips t.b.v. de montage van de plexiglas ruiten worden vastgezet met één schroef in het kozijn. De knevels kunnen gemakkelijk weggedraaid worden, zo kunt de voorzetruiten gemakkelijk weghalen.

   

  Subsidie voor isoleren van glas d.m.v. een voorzetraam? Helaas is hier geen subsidie voor beschikbaar, maar een comfortabelere leefomgeving en besparing op de energiekosten bereikt u wel met een voorzetraam.

  Benieuwd naar de kosten, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Share Button