1. Pictogram borden

  Pictogrammen, je komt ze overal tegen in alle soorten en maten. Onze standaard pictogram borden leveren wij direct uit voorraad!

  Bestel pictogram borden online !

  Bestel in de webshop
  Oplaadpunt elektrische fiets pictogram bord               uitrit vrijlaten wegsleep regeling
  Een pictogram is snel en duidelijk te begrijpen, het geeft direct aan wat wel of niet mag of waar een voorziening zich bevindt. Zo leveren wij pictogram borden voor brandveiligheid en nooduitgangen, verbodspictogrammen van verboden te parkeren of fietsen te plaatsen tot verboden schoenen te dragen en waarschuwingsborden voor bijvoorbeeld hoogspanning.
  Schoenen verboden bord               Hoogspanning levensgevaarlijk
  Onze symbool borden zijn gemaakt van zeer stevig alubond plaatmateriaal. Het pictogrambord is voorzien van een UV-beschermlaminaat, hierdoor is het symboolbord bestand tegen weersinvloeden en geschikt buitengebruik. Pictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ook als sticker. Naast borden met alleen een picto, hebben wij ook standaard borden met tekst en pictogram op voorraad.

  Pictogram bord haaks op wand of muur bevestigd

  Diverse bevestigingsopties zijn mogelijk, zo ook een wandhouder voor bevestiging haaks op de wand. Het pictogrambordje wordt dan ook geleverd met aan beide zijden een pictogram. Bestel online pictogram borden of kom langs in onze showroom in Utrecht.

  Share Button