1. NIEUW outdoor LED-paneel

  Door ons eigen designteam ontworpen en ontwikkeld, een kant en klaar LED verlicht gevelbord voor buiten en binnen. Ophangen is net zo eenvoudig als een wandlamp.

  Introductieprijs € 495,-

  Bestel in de webshop

  Zeer mooi transparant LED verlicht naambord met logo, tekst of ieder ander ontwerp. Geef de entree van uw bedrijf meer uitstraling met dit LED verlichte reclamebord voor aan de gevel.

  LED verlicht buiten bord met logo Bord op LED afstandhouders waterdicht

  Het ontwerp wordt gegraveerd in een gepolijste plexiglas plaat, dit bord wordt geplaatst op LED afstandhouders waardoor verlichting de transparante plaat ingestuurd wordt, hierdoor zal het ingegraveerde ontwerp mooi oplichten. De mat zwarte achterplaat geeft een mooi contrast aan de verlichte tekst en/of logo. De iets kleinere en zeer dunne zwarte bak aan de achterzijde van het paneel, biedt ruimte aan de bedrading en ingebouwde transformator.

  LED verlicht naambord bedrijfsbord Plexiglas LED bord voor buiten met naam en logo

  Ophangen van het LED lichtbord is eenvoudig door de meegeleverde onzichtbare montageplaat. De montageplaat wordt aan de muur vastgeschroefd, hier wordt het complete LED-bord overheen geschoven en met de voorgeboorde en meegeleverde schroefjes aan de zijkant vastgeschroefd. Het bord word aangesloten op 220V en de stroomtoevoer kan op elke willekeurige plek achter het bord worden doorgevoerd.

  Outdoor led bord Utrecht Transparant lichtbord met logo

  Wilt u meer informatie over dit LED verlichte buitenbord of wilt u het bord in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom in Utrecht of neem contact met ons op.

  Share Button