1. Naamplaathouders

  Bestel naamplaathouders online !

  Bestel in de webshop

  Letterplex maakt al vele jaren passende naamplaten voor bedrijven en particulieren. Of u nu interesse heeft in een exclusief naambord of een eenvoudig deurbordje, bij Letterplex kunt u terecht voor diverse standaardoplossingen en maatproducten. Een veel gebruikte oplossing voor situaties waarbij de tekst op het naambord regelmatig wisselt is een naamplaathouder met een uitsparing waardoor het bordje in de houder gemakkelijk verwisseld kan worden.

  Perspex naamkaarthouder

  De naambordhouders zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u ruime keuze in materiaal en formaat en kunt u de houder wel of niet voorzien van een gegraveerd huisnummer. Letterplex heeft diverse standaardmaten op voorraad waaronder deze aluminium uitvoering met of zonder huisnummer. De houder is voorzien van schroefgaten voor de bevestiging en een uitsparing aan de achterzijde waarin het verwisselbare naamplaatje gemakkelijk geplaatst kan worden.

  Naamplaathouder aluminium met huisnummer

  Een andere uitvoering, is deze perspex naamplaathouder met uitsparing aan de voorzijde. Het naambordje wordt met behulp van een kleine veer in de houder geklemd. Hierbij hoeft de houder dus niet los te worden geschroefd voor het verwisselen van het naamplaatje.

  Naambordhouder perspex met veer

  Tot slot zijn er ook diverse naambordhouders leverbaar met een sleuf aan de zij- of bovenkant. Hierbij kan het naambord gemakkelijk in de houder geschoven worden om te verwisselen. Onderstaand voorbeeld is volledig op maat gemaakt voor een van onze klanten en uitgevoerd in wit perspex.

  Naamplaathouder perspex wit

  In onze showroom kunt u terecht voor diverse standaard naamplaathouders, maar Letterplex biedt u ook vele mogelijkheden om een naambordhouder volledig voor u op maat te produceren. Hierbij heeft u keuze uit vele verschillende afmetingen, kleuren en materialen.

  Share Button