1. Display knieprothese

  Letterplex biedt een uitgebreide keuze aan displays om uw producten, folders of accessoires te presenteren. Ondanks de veelzijdigheid van onze standaardproducten is het uiteraard mogelijk dat u op zoek bent naar een display welke past bij uw specifieke wensen of voldoet aan de afwijkende vorm van het te presenteren product. Bij Letterplex bent u dan aan het juiste adres voor een op maat gemaakt productdisplay.

  Meer weten over de mogelijkheden?

  Neem contact met ons op

  Zo maakte Letterplex onlangs deze unieke perspex productstandaards. Het display is volledig op maat ontworpen en uitgevoerd, ten behoeve van de presentatie van knieprotheses. Deze productdisplay is gemaakt van glashelder perspex en op twee plaatsen gebogen tot een stevige standaard. De uitsparing waar de prothese in staat is lasergesneden, het gebruik van de laser zorgt voor een direct gepolijste uitsparing in het glasheldere plexiglas.

  Perspex display knieprothese

  Mocht uw product ook vragen om een display op maat, neem dan gerust contact op met Letterplex of kom langs in onze showroom. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  Share Button