1. COVERSAFE® stop de verspreiding van virussen.

  Coversafe, een folie die virussen en bacteriën vernietigt.

  Coversafe® is een zelfklevende folie met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen, waardoor virale en bacteriële verspreiding wordt tegengegaan. De folie is eenvoudig aan te brengen op elk type ondergrond, zoals tafels en deurklinken.

  Bestel online. Of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

  Bestel in de webshop

  We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Poetsen, ontsmetten en nog eens schoonmaken! Maar hoe controleer je of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat nog vol? Gelukkig hebben we nu Coversafe!

  24 uur per dag bescherming, vier jaar lang!
  De Coversafe folie is voorzien van minerale micropartikels. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld op handen aanwezig is. Deze reactieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door ziektekiemen te vernietigen. Coversafe beschermt maar liefst vier jaar lang effectief en veilig tegen virussen, bacteriën en schimmels.

  Download Coversafe brochure als PDF


  COVERSAFE
  VERNIETIGT VIRUSSEN EN BACTERIËN

  De anti-microbiële werking van Coversafe beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus!

   


  COVERSAFE HEEFT
  WEL EEN NATUURLIJKE WERKING

  Coversafe zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe is huidvriendelijk en ook voedselveilig (in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen).

   


  BRENG COVERSAFE AAN
  OP ELKE VLAKKE EN LICHTGEBOGEN ONDERGROND

  Help je klanten hun omgeving te beschermen door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingshuizen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten.

   


  COVERSAFE IS
  BEWEZEN EFFECTIEF

  Coversafe voorkomt verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie beschermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële werking van Coversafe is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.

   


  COVERSAFE WERKT
  24 UUR PER DAG BESCHERMING, VIER JAAR LANG!

  De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe beschermt 24 uur per dag en de anti-microbiële werking blijft maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.

  Share Button