1. Bedrijfsaward

  Award laten maken ?

  Vraag een offerte aan

  Er zijn vele speciale momenten en gelegenheden waarbij een mooie award een blijvende herinnering biedt. Letterplex biedt diverse standaard awards, maar het is tevens mogelijk om een award te ontwerpen op basis van de huisstijl van uw bedrijf. Zo maakte Letterplex onlangs een perspex award gebaseerd op het logo van de klant.

  Award goud en zilver

  Deze awards met gouden en zilveren vuurtoren zijn lasergesneden uit perspex en verlijmd op een perspex voet. De basis van de award is van glashelder plexiglas en de vuurtorens zijn aan de voor- en achterzijde voorzien van goud- en zilverkleurig plexiglas.

  Plexglas award logo

  Uiteraard is het ook mogelijk om een dergelijke award te maken op basis van uw logo. Deze perspex basis kan in elke vorm en afmeting gemaakt worden. Het is tevens mogelijk om het glasheldere vlak te voorzien van een tekst. Ook hierin zijn verschillende variaties mogelijk, zoals een gravure of een vinylsticker.

  Goud en zilver bedrijfsaward

  Heeft u met uw bedrijf binnenkort een speciale gelegenheid waarbij u een bijzonder aandenken wilt presenteren, neem dan contact op met Letterplex voor meer informatie over de mogelijkheden om een bedrijfsaward te ontwerpen die perfect bij uw bedrijf past.

  Share Button